Hvem er vi?

Bitz burgers team

Vores historie

Niels Brock fredagscafe🍔🍻#bitzburgers.jpg

Bitz's burgers blev grundlagt i år 2019 af Daniel Bitz. Den da kun 17-årige Daniel fra Espegærde var studerende på handelsgymnasiet Niels Brock, og var gennem hele sin opvækst meget fascineret af den gastronomiske verden. Han sprang ud som selvstændig erhvervsdrivende i hans 2. år på gymnasiet. Han investerede i en lille blå madvogn, og startede med at sælge burgers ude i skolegården. Hans klassekammerater var vilde med ideen og ville gerne støtte ham.

 

 

De to drenge der kun lige har mødt hinanden, klikker ved første blik. De slutter dagen af med en bytur de sent glemmer. For den 16-årig Gustav der lige har skrevet sig kollegaer med bedstevennen Daniel, bliver sommeren fyldt med fest og ballede pludselig erstattet med hårdt arbejde.

Blot 3 måneder efter; fyldt med skøre rejser, sjove aftner og sene nætter - står de to drenge igen sammen, nu i Danmarks bedste burger finalen.

C642B0A1-EC6B-4A11-AAB7-5FF230CFE215_1_201_a.jpeg

Sommeren 2021 nærmer sig, og Gustav som lige har færdiggjort 2. år på Niels Brock handelsgymnasie, tager med til Falster, hvor de sammen tilbringer hele sommeren fra morgen til aften på Marielyst streetfood. Daniel har nu begyndt nye eventyr, og det er mig, Gustav, der i dag driver Bitz Burgers.

De andre elever og lærere var vilde med Daniel og hans ambitiøse iværksætterdrøm, og rygtet spredtes derfor hurtigt i hovedstadsområdet. Inden længe fik Daniel tilbud om at stå, og servere til diverse fredagscaféer og gymnasiefester.

Udover skolen tog den unge dreng ud til private arrangementer som konfirmationer, bryllupper osv. Pludselig gik Bitz Burgers fra den lille iværkersætterdrøm til at være et reelt velfungerende fuldtidsarbejde. Det er dog intet problem for den studerende skoledreng, da han laver det han holder af.  

I sommeren 2020 bliver Bitz's Burgers for første gang inviteret til at stå på et såkaldt Streetfood markedet i Rørvig, hvilket ender med at blive en stor succes. Kort efter åbner en truck ligeledes i Tisvilde. D. 20 juni midt i højsæsonen får Daniel en sygemelding og skriver desperat ud i vendegruppen efter hjælp. Gennem en ven får han fat på den da 16-årige Gustav, som ender med at tage til Rørvig for at hjælpe i foodtrucken.

IMG_1267.jpg

Historien fortæller overordnet set hvilke ungdommelige værdier Bitz's Burgers er bygget på. For os i Bitz's Burgers handler det om, at vi hver dag er 100% dedikeret for at skabe en skøn arbejdsplads, en god smagsoplevelse og en god kundetilfredshed hos vores kunder. Vi driver vores forretning efter værdier som bæredygtighed og friskeråvarer, hvilket har gjort os til dem vi er i dag. Vi har derudover fokuseret på at have kernekompetencer som fleksibilitet og tætte kunderelationer. Vi kan her hos Bitz's Burgers godt lide, at det hverken skal være dyrt eller svært, at booke os til et arrangement.

!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.